Hotel boeken zonder creditcard

Je wilt een hotel boeken zonder creditcard, maar je hebt geen kredietkaart. Welke mogelijkheden zijn er dan? Wij laten je zien hoe en waar je makkelijk een hotel kunt boeken met iDeal, PayPal of via Bancontact (Mr. Cash) betalen. Het is zelfs mogelijk zonder vooruitbetaling te reserveren, je betaalt dan contant bij aankomst of met PIN aan de balie. STeeds meer accommodaties kun je ook gratis annuleren.

Inhoudsopgave

Hotel reserveren via iDeal
Hotel boeken via iDeal bij Booking
Hotel boeken via iDeal bij Expedia
Hotel boeken via iDeal bij Hotels.com
Hotel reserveren via PayPal
Hotel reserveren via Bancontact/Mr.Cash
Hotel betalen via bankpas
Andere betaalmethoden, zoals bankoverschrijving, zonder vooruitbetaling, reisbureau, etc.


Hotel boeken met iDeal

Een hotel boeken met iDeal was tot voor kort online alleen mogelijk met een kredietkart. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van hotel boekingsites waar je, naast een hotel, ook een appartement, pension, B&B en hostel kunt reserveren via iDeal.

Hotel boeken met iDeal bij Booking.com

Bij Booking.com is het beperkt mogelijk om een hotel, vakantiehuisje, botel of camping te boeken met iDeal, PayPal of te betalen bij aankomst. Booking geeeft tijdens het reserveren duidelijk aan of je gratis kunt annuleren, of het inclusief ontbijt is en hoeveel de parkingkosten bedragen.

Hotels betalen met iDeal op booking.com

Hotel boeken met iDeal bij Expedia

Bij Expedia.nl kun je een hotel boeken zonder creditcard, je betaalt met iDeal. Daarnaast is het mogelijk om bij een aantal accommodaties zonder vooruitbetaling te reserveren, te betalen met PayPal of met creditcard. Ook is het mogelijk om vliegtickets te kopen zonder cc of een huurauto zonder creditcard te regelen. Expedia geeft tijdens het boeken duidelijk aan of het ontbijt is inbegrepen, er gratis WiFI internet is en of je gratis kunt annuleren.

Hotels betalen met iDeal op Expedia

Hotel boeken met iDeal bij Hotels.com

Hotels.com is onderdeel van Expedia en biedt de mogelijkheid om een accommodatie te reserveren met iDeal, PayPal of met een creditcard. Naast hotels bieden ze ook vakantiewoningen, appartementen, resorts en villa’s aan.

Hotel boeken met PayPal

Steeds meer hotel boekingsites accepteren PayPal als betaalmiddel om een kamer te reserveren. Je kunt aan een PayPal account een creditcard, maar ook een bankrekening toevoegen, waardoor het mogelijk is om zonder kredietkaart te bestellen. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod van accommodaties, je kunt zo een hotel met PayPal boeken.

Hotelkamer boeken met Bancontact (Mr.Cash)

Een hotelkamer boeken met Bancontact van Payconiq, voorheen Mr. Cash, is tegenwoordig steeds makkelijker. We hebben geselecteerd op hotelketens als Accorhotels (iBis, Hotel F1, Etap, Novotel, Mercure), Van der Valk, Campanile, B&B hotels, Fletcher, Bastion, Stayoke, Leonardo, Best Western en Golden Tulip of ze ook de betaalmogelijkheid Bancontact aanbieden.

Hotel boeken met bankpas

Waar kun je een hotel boeken met bankpas? Dat is de vraag die wij ons ook stelden toen we online zonder kredietkaart gingen zoeken naar een citytrip Parijs en Amsterdam. Gelukkig vonden we genoeg accommodaties waar je met een bankpas kunt betalen.

Overige betaalmethoden

Er zijn nog veel meer betaalmethoden om een hotelkamer zonder cc te boeken, dit zijn enkele in willekeurige volgorde:

  1. Bankoverschrijving: Voor- of achteraf betalen middels een bankoverschrijving is bij sommige accomodaties mogelijk.
  2. Automatische incasso (machtiging): Veel gebruikt bij het boeken van vakanties.
  3. Zonder vooruitbetaling: Betaal ter plaatste met PIN of cash aan de balie van de receptie.
  4. Achteraf betalen / AfterPay: Een accommodatie achteraf betalen met bijvoorbeeld AfterPay of AchterafBetalen.
  5. Prepaid creditcard: Een prepaid creditcard is een kaart die u koopt met een saldo. Het kan een optie zijn, maar vraag vooraf altijd even na of het hotel een prepaid kaart accepteert. Indien u achteraf betaalt, wat gebruikelijk is bij een reguliere creditcard, dan kan het waarschijnlijk niet.
  6. Creditcard van iemand anders: De kredietkaart van iemand gebruiken voor een reservatie kan een optie zijn, maar informeer altijd vooraf of het mag! Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat u de kredietkaar ook bij u moet hebben tijdens het inchecken.
  7. Reserveer via een reisbureau: Door het internet zijn er steeds minder mensen die boeken via het reisbureau, maar voor gespecialiseerde reizen zijn zij zeker nog aantrekkelijk. Betalen kan veelal met cash of PIN aan de balie, via incasso, acceptgiro of via bankoverschrijving.
  8. Betaal met cryptomunten: De top10 van meest gebruikte cryptomunten zijn Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Stratus, Ripple, Dash, IOTA, Monero, Verge en Neo. We zullen de accommodaties op de hotelkaart tonen die 1 of meerdere cryptomunten accepteert om een kamer te reserveren.